Casa Jienilor

Casa Jienilor este localul unde gasiti mereu o gama larga de preparate culinare, de la mancare traditionala romaneasca si pana la platouri rafinate din jurul lumii. Suntem un restaurant traditional, si ne mandrim cu preparatele culinare tipice tarii noastre, de la celebrul bulz la sarmale cu mamaliguta, dar, stiind ca gusturile nu se discuta, am inclus in meniul nostru si o selectie de delicatese atent alese din bucataria internationala, pentru va a incanta si satisface toate poftele.

Locatia noastra dispune si de o camera de joaca, echipata cu un Play Station 4, unde se pot retrage cei mai mici dintre noi cand se plictisesc de zarva adultilor.

Livrari

Va satifacem poftele si va pregatim mancarea pentru acasa. Acum puteti comanda la pachet. Livravrea la domiciliu a comenzii este GRATUITA.

Comenzi la telefon:  +40 735 994 994

Bucate de sezon

Pentru fiecare anotimp in parte, va oferim preparate specifice, folosind ingrediente adunate din intreaga tara, livrate de furnizorii nostri si preparate cu grija de bucatarii nostri. Aducem produse traditionale, din gama lactate si carne, precum branza de burduf din zona Sibiului si pastrama de oaie din zona Dobrogei, dar si legume si fructe romanesti, cultivate sustenabil, pentru un gust autentic.

  • Meniu Agricultori Vara 2020

  • Platou de vara

   54,50

   pentru 2 persoane

  • Platou pescaresc

   52,00

   pentru 2 persoane

  • Gustare taraneasca

   56,00

   pentru 2 persoane

  • Platou branzeturi

   44,00

   pentru 2 persoane

  • Gustare haiduceasca

   58,00

   pentru 2 persoane

Contact

Casa Jienilor este o companie de familie, care crede in prietenie si promoveaza mancare traditionala romaneasca. Ne puteti contacta telefonic si pe email pentru rezervari si informatii de orice natura, si va vom raspunde cu mare drag.

Adresa: Agricultori 12, Sector 2, Bucuresti

Telefon:  +40 735 994 994
Email:  agricultori @ casajienilor . ro

Toate campurile sunt obligatorii