Casa Jienilor este locul perfect pentru a sarbatori evenimente speciale din viata dumneavoastra. Suntem recomandati de experienta in organizare, profesionalismul si atentia la detalii, si nu in ultimul rand de dorinta noastra de a va oferi cea mai frumoasa si memorabila petrecere.

Organizam evenimente pentru nunti, botezuri, cununii, sau petreceri private, atat in locatiile proprii, cat si in regim de cattering, in locatia dumneavoastra. Va oferim meniuri all-inclusive, avand cea mai delicioasa mancare si bauturi rafinate, care satisfac si cele mai exigente gusturi. In cazul atmosferei, aveti la dispozitie atat decoratiuni adaptate ultimelor tendinte din industria organizarii de evenimente, cat si consultanta pentru alegerea acestora.

Noi va punem la dispozitie saloane adecvate numarului de persoane invitate, pentru a petrece alaturi de familie si prieteni, intr-o astmosfera calda si placuta, iar colaboratorii nostri directi va vor ajuta cu micile detaliile, precum aranjamentele florale si dulciurile, fiecare specifice pentru tipul evenimentului.

Venim in ajutorul dumneavoastra in pregatirea petrecerii cu idei pentru decorarea salonului. Colaboratorii nostri se vor ocupa de tot ce este necesar. Pe langa tortul mirilor, puteti opta si pentru un candy bar, pentru a indulci invitatii. Fiindca petrecere fara muzica nu exista, va oferim variante de formatie si DJ, care sa va distreze si incante, si chiar si animatori pentru a destinde si inveseli atmosfera. Mancarea poate fi aleasa in avans pentru varianta meniu fix, bufet suedez sau puteti alege un meniu a la carte, in care invitatii isi comanda separat din meniul restaurantului. In cazul bauturilor, se poate opta fie pentru un open bar, unde fiecare bea ce doreste, sau puteti merge pe modelul clasic de a face o selectie care este pusa la dispozitia tuturor pe mese.

Fiecare botez in parte este un eveniment delicat si cu mare bucurie pentru proaspetii parinti. Le venim in ajutor cu tot ce este necesar pentru un moment atat de important. Colaboratorii nostri va pot oferi ursitoare, iar noi ne ocupam de restul. Asemeni petrecerilor de nunta, si in cazul botezurilor selectam impreuna un salon adecvat, mai mic sau mai mare, in functie de numarului invitatilor. Sunt din ce in ce mai frecvente petrecerilor de botez discrete si restranse, asa ca puteti opta si pentru ocuparea uneia sau mai multor mese, intr-un separeu sau colt privat al locatiilor noastre. Atat pentru mancare, cat si pentru bauturi, puteti alege dintre variantele de meniu fix, bufet suedez sau a la carte.

Stiind ca taina botezului si toata agitatia din jur poate fi obositoare pentru copil, va oferim o camera retrasa, unde mama si copilul se pot retrage oricand pe parcursul petrecerii. Camera este echipata cu patut pentru cei mici, o masa pentru schimbat si infasat, astfel incat parintii sa poata petrece linistiti alaturi de invitati.