Evenimente

Pregatim cele mai bune preparate si te asteptam cu surprize culinare in fiecare zi!

Pentru DECORUL SĂLII, oferim o gamă largă de materiale şi culori.
Pentru stabilirea detaliilor, vă rugăm contactaţi
FLORIANA FLOREA
0727.042.961

MENIU EVENIMENTE

Meniu 1
170 lei

1. GUSTARE RECE
– salam de SIBIU
– ruladă din piept de pui cu legume
– rulou de şuncă cu salată a la rousse
– chifteluţe
– ruladă de caşcaval
– ou umplut cu pastă de muştar şi maioneză
– roşie cu salată de vinete
– castravete natur
– măsline

2. ŞALĂU MEUNIER
– cu cartofi nature şi legume sote

3. SĂRMĂLUŢE
– cu mămăliguţă şi ardei iute

4. FRIPTURĂ
– cotlet de porc HAIDUCESC
– pulpă de pui la cuptor
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salată de varză albă şi roşie
– pâine
– o cafea

5. PACHET DECOR INCLUS
– feţe de masă decor; funde spătar scaun
– şervet decor; vaza flori
– muzică ambientală

Băuturile alcoolice şi răcoritpare pot fi aduse de către client fără costuri suplimentare sau
OPEN BAR – 65 LEI/PERS. Băutura este oferită fără limită de consum. La alegere:
– Ballantines, J&B, vodka Smirnoff, Gin Tonic, Martini Alb, Campari orange, rachiu de prune,
vişinată.
– Vinul casei alb/roşu/roze CRAMELE RECAŞ sau diverse sortimente la sticlă
– TUBORG DRAFT
– Apă minerală / plată DORNA 0,5 L, Cola, Fanta, Sprite 1L, Cappy portocale sau piersici
– Vin spumant – o cupă la primire sau tort.

Meniu 2
140 lei

1. GUSTARE RECE
– ruladă de pui cu legume
– gujon de pui cu susan
– chifteluţe
– roşie cu salată de vinete
– icre de crap pe felie da lămâie
– caşcaval
– măsline
– castravete natur

2. SĂRMĂLUŢE
– cu mămăliguţă şi ardei iute

3. FRIPTURĂ
– cotlet de porc la grătar
– ciocănel de pui la cuptor
– cârnăciori cu busuioc
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salată de varză albă şi roşie
– pâine
– o cafea

5. PACHET DECOR INCLUS
– feţe de masă decor; funde spătar scaun
– şervet decor; vaza flori
– muzică ambientală

Băuturile alcoolice şi răcoritpare pot fi aduse de către client fără costuri suplimentare sau
OPEN BAR – 65 LEI/PERS. Băutura este oferită fără limită de consum. La alegere:
– Ballantines, J&B, vodka Smirnoff, Gin Tonic, Martini Alb, Campari orange, rachiu de prune,
vişinată.
– Vinul casei alb/roşu/roze CRAMELE RECAŞ sau diverse sortimente la sticlă
– TUBORG DRAFT
– Apă minerală / plată DORNA 0,5 L, Cola, Fanta, Sprite 1L, Cappy portocale sau piersici
– Vin spumant – o cupă la primire sau tort.

Meniu 3
150 lei

1. GUSTARE RECE
– salam de SIBIU
– ruladă din piept de pui cu legume
– chifteluţe
– icre de crap
– roşie cu pastă de brânză şi verdeaţă
– ou umplut cu pastă de muştar şi maioneză
– castravete natur
– măsline

2. ŞALĂU MEUNIER
– cu cartofi nature şi legume sote

3. FRIPTURĂ
– cotlet de porc la grătar
– ciocănel de pui la cuptor
– cârnăciori cu busuioc
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salată de varză albă şi roşie
– pâine
– o cafea

4. PACHET DECOR INCLUS
– feţe de masă decor; funde spătar scaun
– şervet decor; vaza flori
– muzică ambientală

Băuturile alcoolice şi răcoritpare pot fi aduse de către client fără costuri suplimentare sau
OPEN BAR – 65 LEI/PERS. Băutura este oferită fără limită de consum. La alegere:
– Ballantines, J&B, vodka Smirnoff, Gin Tonic, Martini Alb, Campari orange, rachiu de prune,
vişinată.
– Vinul casei alb/roşu/roze CRAMELE RECAŞ sau diverse sortimente la sticlă
– TUBORG DRAFT
– Apă minerală / plată DORNA 0,5 L, Cola, Fanta, Sprite 1L, Cappy portocale sau piersici
– Vin spumant – o cupă la primire sau tort.

Meniu 4
210 lei

1. GUSTARE RECE
– icre de manciuria
– creveţi pe pat de salată de crudităţi
– somon afumat
– piept de raţă afumat
– ruladă de pui cu legume
– doboş
– măsline

2. GUSTARE CALDĂ
– cârnăciori de casă
– ficăţei la tigaie cu ceapă
– ciupercuţe pane cu sos de smântână şi castraveciori
– caşcaval pane
– gujon din piept de pui

3. SOMON la grătar
– cu legume proaspete şi brocoli

4. FRIPTURĂ
– ruladă de curcan la cuptor
– cotlet de porc haiducesc
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salată asortată de sezon
– pâine
– o cafea

5. PACHET DECOR INCLUS
– feţe de masă decor; funde spătar scaun
– şervet decor; vaza flori
– muzică ambientală

Băuturile alcoolice şi răcoritpare pot fi aduse de către client fără costuri suplimentare sau
OPEN BAR – 65 LEI/PERS. Băutura este oferită fără limită de consum. La alegere:
– Ballantines, J&B, vodka Smirnoff, Gin Tonic, Martini Alb, Campari orange, rachiu de prune,
vişinată.
– Vinul casei alb/roşu/roze CRAMELE RECAŞ sau diverse sortimente la sticlă
– TUBORG DRAFT
– Apă minerală / plată DORNA 0,5 L, Cola, Fanta, Sprite 1L, Cappy portocale sau piersici
– Vin spumant – o cupă la primire sau tort.

Meniu 5
240 lei

NU SE PERCEPE CHIRIE PE SALĂ!
LA ACHIZIŢIONAREA MENIULUI COMPLET BENEFICIAŢI DE DISCOUNT ASTFEL:
SÂMBĂTA – 5%
DUMINICA -10%

MENIU MANCARE – 130 LEI/PERS.

1. GUSTARE RECE
– gujon de pui cu susan
– chifteluţe
– rulou de şuncă cu salată a la rousse
– icre de crap pe felie de lămâie
– roşie umplută cu pastă de brânză
– ou umplut cu pastă de muştar şi maioneză
– castravete natur
– măsline

2. PĂSTRĂV la grătar
– cu legume proaspete sote

3. FRIPTURĂ
– ruladă de porc la cuptor
– ciocănele de pui la cuptor
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salată de varză albă
– pâine

4. FRUCTE, ALUNE COVRIGEI

5. PACHET DECOR INCLUS – 20 LEI/PERS.
– huse brocart plus fundă
– feţe de masă brocart
– şerveţele
– decor masă prezidiu
– aranjamente florale mese invitaţi pe suport S cu bază fructieră (margarete asortate, verdeaţă)
– aranjament floral masă prezidiu
– cufăr bani
– pietricele decor

OPEN BAR – 70 LEI/PERS. Băutura este oferită fără limită de consum.
La alegere: – Ballantines, J&B, vodka Smirnoff, Gin Tonic, Martini Alb, Campari orange, rachiu de prune, vişinată.
– Vinul casei alb/roşu/roze CRAMELE RECAŞ sau diverse sortimente la sticlă (750 ml)
– TUBORG DRAFT
– Apă minerală / plată DORNA 0,5 L, Cola, Fanta, Sprite 1L, Cappy portocale sau piersici
– Cafea espresso
– Vin spumant – o cupă la primire sau tort.

Meniu 6
220 lei

NU SE PERCEPE CHIRIE PE SALĂ!
LA ACHIZIŢIONAREA MENIULUI COMPLET BENEFICIAŢI DE DISCOUNT ASTFEL:
SÂMBĂTA – 5%
DUMINICA -10%

MENIU MANCARE – 130 LEI/PERS.

1. GUSTARE RECE
– gujon de pui cu susan
– chifteluţe
– muşchi de porc HAIDUCESC
– icre de crap pe felie de lămâie
– roşie cu salată de vinete
– baracuta de ardei gras cu pastă de brânză şi verdeaţă
– castravete natur
– măsline

2. SARMALE
– cu mămăligă şi ardei iute

3. FRIPTURĂ
– ceafă de porc la grătar
– piept de pui la grătar
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salată de varză albă şi roşie
– pâine

4. FRUCTE, ALUNE COVRIGEI

5. PACHET DECOR INCLUS – 20 LEI/PERS.
– huse brocart plus fundă
– feţe de masă brocart
– şerveţele
– decor masă prezidiu
– aranjamente florale mese invitaţi pe suport S cu bază fructieră (margarete asortate, verdeaţă)
– aranjament floral masă prezidiu
– cufăr bani
– pietricele decor

OPEN BAR – 70 LEI/PERS. Băutura este oferită fără limită de consum.
La alegere: – Ballantines, J&B, vodka Smirnoff, Gin Tonic, Martini Alb, Campari orange, rachiu de prune, vişinată.
– Vinul casei alb/roşu/roze CRAMELE RECAŞ sau diverse sortimente la sticlă (750 ml)
– TUBORG DRAFT
– Apă minerală / plată DORNA 0,5 L, Cola, Fanta, Sprite 1L, Cappy portocale sau piersici
– Cafea espresso
– Vin spumant – o cupă la primire sau tort.