Evenimente

Pregatim cele mai bune preparate si te asteptam cu surprize culinare in fiecare zi!

Consiliem organizatorul pentru ca evenimentul sa fie desfasurat in cele mai bune conditii!

MENIU EVENIMENTE

Meniu 1
sambata 170 lei duminica 160 lei

1. GUSTARE RECE
– rulada de pui
– gujon de pui
– rulou de şuncă cu salată a la rousse
– chifteluţe
– rosie
– salată de vinete
– castravete
– măsline

2. SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU MAMALIGA SI ARDEI IUTE

3. FRIPTURĂ
– rulada de porc
– ciocanel de pui
– carnaciori cu busuioc
– cartofi la cuptor cu rozmarin sau taranesti
– pâine
– salata asortata de sezon

Meniul include sampanie pentru priumire, alune, covrigei, fructe, cafea, ceai.
Restaurantul este totat cu generator electric in eventualitatea intreruperilor de energie electrica.
Meniul poate fi modificat de comun acord.
Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 8% peste valoarea totala a meniului ales de beneficiar.

Meniu 2
sambata 190 lei duminica 175 lei

1. GUSTARE RECE
– ruladă de pui
– rulou de sunca cu salata de cruditati
– muschi file
– icre de crap
– chiftelute
– rosie
– castravete
– masline
– barcuta de ardei cu pasta de branza
– salata de vinete
– rulada de cascaval

2. SALAU, PASTRAV SAU SOMON CU CARTOFI NATUR, BUCHET DE LEGUME ASORTATE SOTE

3. FRIPTURĂ
– rulada de porc
– ciocanel de pui
– carnaciori cu busuioc
– cartofi la cuptor cu rozmarin sau taranesti
– salata asortata de sezon
– paine

Meniul include sampanie pentru priumire, alune, covrigei, fructe, cafea, ceai.
Restaurantul este totat cu generator electric in eventualitatea intreruperilor de energie electrica.
Meniul poate fi modificat de comun acord.
Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 8% peste valoarea totala a meniului ales de beneficiar.


Meniu 3
sambata 205 lei duminica 185 lei

1. GUSTARE RECE
– somon afumat pe rondeu de lamaie
– dobos
– rulada din piept de pui si legume
– chiftelute de pui cu susan
– rulada de casa din cascaval
– piept de rata afumat
– frigarui din rosii chery si mozzzarella
– masline
– cruditati

2. ŞALĂU “MEUNIERE”, PASTRAV SAU SOMON CU CARTOFI NATUR SAU BUCHET DE LEGUME

3. SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU MAMALIGA SI ARDEI IUTE

4. FRIPTURĂ
– muschi de porc impanat cu carnaciori
– ciocanele de pui la cuptor
– cartofi la cuptor cu rozmarin sau taranesti
– salata asortata de sezon
– pâine

Meniul include sampanie pentru priumire, alune, covrigei, fructe, cafea, ceai.
Restaurantul este totat cu generator electric in eventualitatea intreruperilor de energie electrica.
Meniul poate fi modificat de comun acord.
Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 8% peste valoarea totala a meniului ales de beneficiar.

Open Bar

Oferta Meniu 1
105 Lei

1. GUSTARE RECE
– somon afumat pe rondea de lamaie
– trandafir din salam de Sibiu
– rulou de şuncă cu salată a la rousse
– dobos
– chiftelute de pui cu susan
– icre de crap
– frigarui de rosii cherry si mozzarella
– măsline

2. FRIPTURĂ
– Mixed grill (ceafa porc, piept de pui, carnaciori cu busuioc)
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salata de varza alba
– pâine

Oferta valabila pentru minim 20 de persoane anuntate cu 48 ore inainte

Oferta Meniu 2
96 Lei

1. GUSTARE RECE
– ruladă de casa din pept de pui si legume
– rulada de telemea
– icre de crap
– carnati uscati afumati
– chiftelute de porc
– rulou de sunca cu salata a la rousse
– salata de vinete
– rosie
– castravete
– masline

2. FRIPTURĂ LA GRATAR
– frigarui asortate (porc, pui, legume)
– cartofi boieresti
– salata de ardei copti
– paine

Oferta valabila pentru minim 20 de persoane anuntate cu 48 ore inainte


Adresa

Fainari 5
Sector 2, Bucuresti

Program

Deschis zilnic

12:00 PM - 01:00 AM