Meniu Revelion – 2026

GUSTARE RECE

Mini tartine cu pastramă de vită și muștar dijon

Ruladă cu brânză de burduf și prosciutto

Creveți marinați cu usturoi și ierburi

Salată de ton cu ceapă roșie, măsline și ou

Coșuleț din parmezan cu mousse de ricotta și verdeață

Rulou de dovlecel la grătar cu cremă de brânză și busuioc

Tarte cu brânză de capră și roșii uscate

PEȘTE

File de păstrăv în crustă de ierburi și parmezan

cu piure de conopidă și legume sote

FRIPTURĂ

Obrăjori de vită

Mușchiuleț de porc în glazură de miere și muștar

Reducție de vin roșu cu unt și piper

Cartofi aurii

Mix de verde cu parmezan

DESERT

Tort Casa Jienilor

Fructe, Alune

 

BĂUTURI ALCOOLICE

Whisky:Chivas Regal 12 ani, Jack Daniel’s, Jameson

Lichior:Baileys,Disaronno ; Vermut:Martini alb / roșu

Bitter:Campari ; Gin:Gordon’s ; Vodka:Grey Goose

LONG DRINKS:Gin tonic,Aperol Spritz,Hugo,Mojito,

Cuba libre,Campari orange,Vodka juice

COCKTAIL FĂRĂ ALCOOL:Green Apple,Tropical juice

VIN: Cramele Issa: Chardonnay-alb sec,

Roze-sec, Pinot Noir-roșu sec

PROSECCO

BERE LA DRAUGHT:Bucur,Carlsberg,Holsten nefiltrat

RĂCORITOARE:sucuri gama Coca-Cola,

limonadă,apă minerală/plată

CAFEA:espresso,cappuccino

Leave a Reply

Hello there
Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews.
PROGRAM DE SARBATORI DUMINICA 24 DECEMBRIE 12:00 - 16:00 LUNI 25 DECEMBRIE INCHIS MARTI 26 DECEMBRIE 12:00 - 1:00 LUNI 1 IANUARIE INCHIS MARTI 2 IANUARIE 12:00 - 1:00
ROGRAM DE SARBATORI DUMINICA 24 DECEMBRIE 12:00 - 16:00 LUNI 25 DECEMBRIE INCHIS LUNI 1 IANUARIE INCHIS MARTI 2 IANUARIE 12:00 - 1:00