Meniu de Craciun

PLATOURI RECI

piftie de porc, sorici, salata de boeuf, jumari, toba, lebar, caltabos
slanina ardeleneasca, branza de burduf, zacusca de casa,
ceapa rosie, mustar, hrean

 

PLATOURI CALDE

carne si carnati la garnita, sarmale cu mamaliga, bulz ciobanesc
cu pastrama de oaie, bulete de cascaval, ciuperci pane,
cartofi taranesti, salata de muraturi

 

DESERT

cozonac, placinta cu branza, placinta cu mere

 

OPEN BAR

Jack Daniels, J&B, Absolut, Finlandia, Martini alb/rosu,
Baileys, Campari, Aperol, Gin, Palinca, Tuica, Visinata, Afinata,
Bere, Vin alb/rosu/roze Sarica Niculitel demisec gama
Aniversarium

 

OFERTA DE OPEN BAR ESTE VALABILA PENTRU 7 ORE
SE RECOMANDA CONTRAVALOAREA SERVICIILOR DE 10%
PENTRU MODIFICARI SI DETALII VA ASTEPTAM LA LOCATIE!

395 RON / PERSOANA

Lasă un răspuns

Hello there
Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews.
PROGRAM DE SARBATORI DUMINICA 24 DECEMBRIE 12:00 - 16:00 LUNI 25 DECEMBRIE INCHIS MARTI 26 DECEMBRIE 12:00 - 1:00 LUNI 1 IANUARIE INCHIS MARTI 2 IANUARIE 12:00 - 1:00
ROGRAM DE SARBATORI DUMINICA 24 DECEMBRIE 12:00 - 16:00 LUNI 25 DECEMBRIE INCHIS LUNI 1 IANUARIE INCHIS MARTI 2 IANUARIE 12:00 - 1:00