Care sunt noile conditii pe terasa in Bucuresti?

Terasa centrul vechi bucuresti

Restaurantul Casa Jienilor va aduce la cunostinta ca terasa este deschisa si va asteapta in intervalul orar 12:00 – 21:00 de luni pana duminica intr-o atmosfera relaxata aproape de centrul vechi al Bucurestiului.

Conditiile pentru terase in Bucuresti in aceasta perioada sunt: maxim 6 persoane la o masa daca nu fac parte din aceeasi familie, iar terasa poate fi deschisa pana la ora 21:00 inclusiv in week-end. Asa ca, personalul nostru foarte bine instruit, va astepta in continuare pe terasa pentru a va bucura de un moment de relaxare.

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la +40 735 994 994 pentru terasa din Str. Agricultorilor si la +40 735 994 994 pentru terasa din Str. Fainari sau folosind informatiile din sectiunea de contact.

Pentru ca stim cat de relaxant este sa nu ai grija parcarii, Restaurantul Casa Jienilor dispune de o parcare foarte mare si va scuteste de grija locului de parcare pe care stim ca este greu sa-l gasesti mai ales in zilele de week-end in Bucuresti.

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

 

Lasă un răspuns