Degustare de vinuri Crama Purcari 7 Septembrie 2023

Cu bucurie vă invităm la o seară excepțională de degustare de vinuri, care va avea loc joi, 7 septembrie, la Casa Jienilor din strada Agricultori.

Somelierul nostru de renume, doamna Bratu Gabriela, va începe seara cu o prezentare captivantă a Cramei Purcari și a selecțiilor noastre premium de vinuri. Veți avea ocazia să învățați secretele din spatele acestor vinuri excepționale și să cunoașteți povestea care le-a inspirat.

Degustarea propriu-zisă va începe la ora 19:00. Veți avea ocazia să explorați aromele complexe și gusturile rafinate ale vinurilor noastre, într-o atmosferă relaxantă și elegantă. Somelierul Bratu Gabriela vă va ghida în această călătorie vinicolă, oferindu-vă informații valoroase și sfaturi despre fiecare vin degustat.

Pe parcursul serii, vă așteaptă o surpriză muzicală minunată.Orchestra Marius Dinca va interpreta melodii selectate pentru a vă încânta auzul și pentru a completa experiența plăcută.

CRAMA PURCARI

Crama Purcari este cunoscută pentru pasiunea și dedicarea sa față de producția de vinuri de calitate superioară, și suntem încântați să împărtășim această pasiune cu voi.

Bratu Gabriela

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns