Degustare de vinuri Jidvei 17 August 2023

După perioada de post și rugăciune dedicată Maicii Domnului, Restaurantul Casa Jienilor din Str. Agricultori are privilegiul de a va invita să vă alăturați într-o seară de comuniune și veselie, pe data de 17 August, la o degustare de vinuri cu adevărat specială prezidată de Marian Tudoran, însoțită si de o petrecere românească autentică, unde vom dansa hore și sârbe în ritmul bucuriei.

Și cum ar putea fi altfel? În această seară specială, suntem onorați să avem alături de noi oaspeți deosebiți. Invitatul nostru special, Emil Poke, va încânta inimile tuturor prin magia acordeonului său, aducând o notă de melancolie și pasiune în cadrul evenimentului nostru. Alături de el, și alți invitați speciali, artiști talentați și pasionați de frumusețea muzicii, vor adăuga culori vibrante serii noastre.

De la 18:30 vă invităm să ne unim într-un dans al bucuriei împărtășite, într-o atmosferă unde horele și sărbătorile vor fi ritmul care ne va uni și încânta.

Vinurile vor fi alese cu grijă, va fi o binecuvântare pentru simțurile noastre, iar muzica va completa atmosfera într-o armonie de neuitat.

Degustarea vinului va avea loc de la ora 19:00.

Arta vinului.

Timpul, acest element care transformă totul și care poate desăvârși orice lucrare atâta vreme cât îi plătim tribut. Pentru noi, pentru vinificatorii noștri acest tribut înseamnă grijă, pasiune și imaginație puse în slujba artei vinului. Pentru ca vinurile noastre să poată spune mai departe povestea noastră, adevărul nostru.

Marian Tudoran

formatie muzica live casa jienilor

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns