Degustare de vinuri Sarica Niculitel

Restaurantul Casa Jienilor din Str. Agricultori are privilegiul de a vă invita la o
degustare de vin Sarica Niculițel prezidată de Dan Șendrea.

Vă asteptăm începând cu ora 18:00 în ziua de Joi, 5 Octombrie

Muzica Live începe de la ora 19:00

Caii de la Letea

Între dealurile Saricai și ale Niculitelului se găsește o cramă. O cramă cu tradiție și istorie. Unde se îmbină metodele tradiționale de selecție a strugurilor și de vinificare, cu tehnologii de top și oenologi de renume internațional.

Via Viticola – Sarica Niculițel, are 383ha proprii și achiziționează struguri de la alte 400ha, ajungând astfel să îmbutelieze undeva la 2 milioane de litri de vin. Iar poziția geografică, dă vinurilor câteva caracteristici aparte. Faptul că se găsesc așa aproape de mare, datorită curenților și altor fenomene din astea pe care eu nu le înțeleg, vinurile ajung să aibă și o ușoară tentă de sărat, pe care nu o găsești în vinuri din alte zone, care nu sunt lângă mare.

Somelier Dan Șendrea

Tehnologiile artizanale traditionale de viticultura si vinificatie ale Casei Niculitel, sunt mostenite de la bunicii si strabunicii nostri.

Aceste vinuri sunt agreate de locuitorii meleagurilor nord-dobrogene si acestea au dus renumele vinurilor podgoriei Sarica Niculitel.

Vinurile propuse spre degustare:

  • Caii de la Letea Volumul II Aligote
  • Caii de la Letea Volumul II Rose
  • Caii de la Letea Volumul I Cabernet Sauvignon
formatie muzica live casa jienilor

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns