Events

We prepare the best dishes and we are waiting for you with culinary surprises every day!

 

Consiliem organizatorul pentru ca evenimentul sa fie desfasurat in cele mai bune conditii!

 

Menu of events

Menu 1
170 / 165 lei

170 lei sambata, 165 lei duminica

1. COLD SNACK
– ruladă din pui cu legume
– gujon din pui cu susan
– ruladă din cașcaval
– rulou de șuncă cu salată a la russe
– mușchi file afumat
– chifteluțe din porc
– salată de vinete
– măsline
– legume proaspete

2.SARMĂLUŢE ÎN FOI DE VARZĂ CU MĂMĂLIGUŢĂ ŞI ARDEI IUTE

3. STEAK
– ruladă din porc la cuptor
– ciocănele de pui la cuptor
– cârnăciori cu busuioc la grătar
– cartofi la cuptor cu rozmarin sau cartofi țărănești
– salată asortată de sezon
– pâine

Meniul include şampanie pentru primire sau tort, alune, covrigei, fructe.
Restaurantul este dotat cu generator electric în eventualitatea întreruperilor
de energie electrică.
The menu can be changed by mutual agreement.
Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 10% peste valoarea totală a meniului
ales de beneficiar.

Menu 2
190 / 175 lei

190 lei sambata, 175 lei duminica

1. COLD SNACK
– ruladă din pui cu legume
– ruladă din cașcaval
– rulou de șuncă cu salată de crudități
– icre de crap pe rondea de lămâie
– mușchi file afumat
– chifteluțe din porc
– bărcuță de ardei cu pastă de brânză
– măsline
– legume proaspete

2. ŞALĂU SAU PĂSTRĂV CU CARTOFI NATUR SAU
BUCHET DE LEGUME

3. STEAK
– ruladă din porc la cuptor
– ciocănele de pui la cuptor
– cârnăciori cu busuioc la grătar
– cartofi la cuptor cu rozmarin sau cartofi țărănești
– salată asortată de sezon
– pâine

Meniul include şampanie pentru primire sau tort, alune, covrigei, fructe.
Restaurantul este dotat cu generator electric în eventualitatea întreruperilor
de energie electrică.
The menu can be changed by mutual agreement.
Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 10% peste valoarea totală a meniului
ales de beneficiar.

Menu 3
205 / 185 lei

205 lei saturday, 185 lei sunday

1. COLD SNACK
– somon afumat pe rondea de lămâie
– piept de rață afumat
– ruladă din pui cu legume
– ruladă de casă din caşcaval
– rulou doboș
– chifteluţe de pui cu susan şi mac
– frigărui din roşii cherry şi mozzarella
– măsline
– legume proaspete

2. ŞALĂU SAU PĂSTRĂV CU CARTOFI NATUR,
SAU BUCHET DE LEGUME

3. SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VARZĂ CU MĂMĂLIGĂ ŞI ARDEI IUTE

4. Steak
– muşchi de porc impănat cu cârnăciori
– ciocănele de pui la cuptor
– cartofi la cuptor cu rozmarin sau cartofi ţărăneşti
– salată asortată de sezon
– paine

Meniul include şampanie pentru primire sau tort, alune, covrigei, fructe.
Restaurantul este dotat cu generator electric în eventualitatea întreruperilor
de energie electrică.
The menu can be changed by mutual agreement.
Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 10% peste valoarea totală
a meniului ales de beneficiar.

Oferta Meniu 1
135 Lei

1. COLD SNACK
– trandafir din salam de Sibiu
– chiftelute din pui cu susan si mac
– rulou din sunca cu salata a la russe
– rulou dobos
– bruschete cu pastrav afumat
– icre de crap pe rondea de lamaie
– frigarui din roșii cherry si mozzarella
– mix de masline

2. FRIPTURĂ
– mixed grill (ceafă porc, piept de pui, carnaciori cu busuioc)
– cartofi la cuptor cu rozmarin
– salata de varza alba
– bread

Oferta valabila pentru minim 15 de persoane anuntate cu 48 ore inainte

 

Oferta Meniu 2
120 Lei

1. COLD SNACK
– ruladă de casa din pept de pui si legume
– rulou de sunca cu salata a la russe
– chiftelute din porc
– carnati crud uscati afumati
– rulada telemea
– icre de crap pe rondea de lamaie
– salata de vinete
– legume proaspete
– masline

2. FRIPTURĂ LA GRATAR
– frigarui asortate la gratar (porc, pui, legume)
– cartofi boieresti
– salata asortata de sezon (vara sau iarna)
– paine

Oferta valabila pentru minim 15 de persoane anuntate cu 48 ore inainte

 

OPEN BAR

 

 

 

Address

Fainari 5
District 2, Bucharest

Program

Open daily

Program L-D: 12:00 - 23:30