Degustare Cramele Recaș

Restaurantul Casa Jienilor din Str. Agricultori are privilegiul de a vă invita la o
degustare de vin Cramele Recaș prezidată de Somelier Stefan Ochea.

Vă asteptăm începând cu ora 18:00 în ziua de Joi, 26 Mai

Muzica Live începe de la ora 18:30, iar degustarea începand cu ora 19:00

Vinuri propuse la degustare

Regno Recaș Sauvignon Blanc – un vin alb sec cu arome intense de fructe exotice și note erbacee, ce îl transformă în alegerea ideală de savurat în zilele călduroase de vară.

Regno Recaș Roze – un cupaj demisec fructat și floral, obținut din Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră, cu un corp suplu și crocant, perfect pentru a acompania o masă de vară pe terasă.

Regno Recaș Negru de Drăgășani – un vin sec, echilibrat, cu arome intense de fructe negre, potențate de notele de condiment dulce, ideal de asociat preparatelor preferate din carne roșie.

– Sole Chardonnay – un vin sec, baricat și corpolent, cu arome intense de piersici, caise, vanilie și scorțișoară, ce asociază prin complexitate și echilibru preparatele din carne de pește, pui sau curcan.

Somelier Stefan Ochea

„Suntem un grup de profesioniști în arta vinului,asa descriem Private Sommelier.
În seara asta va invitam sa descoperim împreună vinurile Cramei Recas,acest tărâm binecuvântat cu toate darurile naturii pentru a oferi vinuri de excepție!

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o selecție a celor mai apreciate vinuri din gamele Regno Recaș și Sole: vinuri echilibrate, cu caracter și note intense, ideal de asociat preparatelor preferate, dar și momentelor unice petrecute alături de cei dragi

Aceste vinuri sunt destinate segmentului Horeca, soiurile de alb si rose avand capat filetat pentru mentinerea aromei daca este servit la pahar. 

formatie muzica live casa jienilor

Do not forget to follow us on social media networks to see the latest news related to events, the menu of the day, professional catering services and much more:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
If you have already visited us, we are waiting for you with a review on the Tripadvisor.

Leave a Reply