Degustare Domeniul Aristitei

Restaurantul Casa Jienilor din Str. Agricultori are privilegiul de a vă invita la o
degustare de vin Domeniul Aristitei prezidată de Bogdan Dumitrescu.

Vă asteptăm începând cu ora 18:00 în ziua de Vineri, 24 Iunie

Muzica Live începe de la ora 18:30, iar degustarea începand cu ora 19:00

Vinuri propuse la degustare

– Vizionar Cupaj Alb

– Vizionar Rosé

– Vizionar Fetească Neagră

Somelier Bogdan Dumitrescu

„Domeniul Aristitei, se naste intr-o zona cu o puternica vocatie pentru cultivarea soiurilor de struguri si mai exact in  zona Dealul Mare, Valea Călugarească, satul Nicovani considerat unul dintre cele mai  reprezentative areale viticole – si… pe care noi toti il cunoastem foarte bine…

 

Acesta este locul de unde incepe Povestea

Acesta este locul de unde incepe Povestea – Brandului VZIONAR

Domeniul Aristitei – deține in propritate 7ha din care 4 ha cultivate cu viță de vie, o cramă gravitationala boutique nouă, dotată cu utilaje ultramoderne de vinificație, laborator de analize, o mica sala a baricurilor, locul acela minunat unde timpul trece in avantajul vinurilor… si cu o capacitate de stocare de 100.000 lt.

Incepand cu anul 2013 pana in anul 2018, locul fiind o parloaga a urmat  o munca titanica a lucrarilor de scoaterea a viilor vechi si plantarea noilor vii, toate acestea dupa un studiu riguros al mostrelor de sol, astfel incat pe cele 4 tipuri de sol Brun Roscat, Brun Roscat de Padure, Cernoziom si Nisipos – Calcaros, sa se repartizate soiurile de struguri Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon.  Plantarea a fost facuta prin sistemul GPS la 1 m/ rand si la 2 m intre randuri.  Viile au o expunere sudica, foarte benifica pentru acumularea razelor de soare, sunt situate la o altitudine ce variaza intre 300-350 metri, in terase ce ofera un aspect vizual foarte frumos, dar si un avantaj in asimilarea apei de catre planta.

formatie muzica live casa jienilor

Do not forget to follow us on social media networks to see the latest news related to events, the menu of the day, professional catering services and much more:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
If you have already visited us, we are waiting for you with a review on the Tripadvisor.

Leave a Reply