Restaurant cu terasă în București

Vrei să savurezi un pahar de vin pe terasă, să te bucuri de mâncare delicioasă și să ai parte de o servire impecabilă în acorduri de muzică live? Putem să-ți oferim o gradină aproape de centrul Bucureștiului cu spațiu pentru 150 de persoane pe strada Agricultorilor și o terasa de 30 de persoane pe strada Făinari.
Terasa gradină a Restaurantului Casa Jienilor Agricultori este deschisa tot anul și este amenajată pentru a oferi intimitate dumneavoastră și prietenilor dumneavoastră.

O oază de verdeață în inima Bucureștiului, foarte aproape de Centrul Vechi al Bucureștiului, o locație plina de istorie și tradiție în excelență.

Indiferent dacă vrei să-ți surprinzi partenerul sau vrei să organizezi un eveniment, terasa restaurantului Casa Jienilor te întâmpină cu multa natura verde, personal excelent, mâncare savuroasă și băuturi alese preparate de barmani cu experiență.

Nu uitati sa ne urmariti pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns