Restaurant evenimente corporate

Petrecerile corporate destind angajații companiei și sunt o modalitate foarte bună pentru a crea o legătura mai strânsă între colegi. Pentru că fiecare companie vrea să-și răsfețe angajații, ideal ar fi o locație excelentă aproape de centrul Bucureștiului, unde toată lumea să poată ajunge ușor și de unde să plece ușor spre casă.

Restaurantul Casa Jienilor este locația ideala pentru petreceri de firmă și corporate indiferent de dimensiunea acestora. Atmosfera intima care poate fi accentuată cu muzica live dă posibilitatea colegilor de a interacționa într-un mediu relaxat și cu ajutorul meniului variat, nimeni nu va pleca nemulțumit și va rămâne cu amintiri plăcute, asociate interacțiunii cu ceilalți angajați din firmă.

Restaurantul Casa Jienilor vă poate ajuta să organizați petreceri pentru departamente, Secret Santa, aniversări ale CEO, petreceri tematice etc.

Dispunem de spațiu de joacă pentru copii, o terasă foarte mare și locuri de parcare suficiente.

Nu uitati sa ne urmariti pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns