Restaurant organizare evenimente Bucuresti

Casa Jienilor este alaturi de tine in organizare evenimentelor importante din viata ta.

Daca esti in cautare de un restaurant pentru un eveniment unic sau o aniversare in echipa, la restaurantul Casa Jienilor gasesti tot ce ai nevoie!

Un consultant de-ai nostrii te va ajuta sa iei cele mai bune decizii si cu ajutorul nostru vei descoperii o varietate mare de optiuni personalizate pentru decorarea salii. Avem in total peste 1000 de evenimente organizate in restaurantele Casa Jienilor din Agricultori si Fainari, devenind astfel profesionisti in organizarea de evenimente speciale in Bucuresti.

Pentru evenimentul dumneavoastra puteti alege una dintre cele doua locatii ale noastre din Bucuresti – pe Str. Agricultori nr 12 si Str. Fainari nr 5.

Meniurile noastre pentru evenimente sunt create special pentru a satisface şi cele mai exigente gusturi. Avem mâncare tradiţională românească si internationala si ne putem plia pentru orice tip de eveniment corporate sau aniversar.

Do not forget to follow us on social media networks to see the latest news related to events, the menu of the day, professional catering services and much more:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
If you have already visited us, we are waiting for you with a review on the Tripadvisor.

Leave a Reply