Terasa restaurant Casa Jienilor (Agricultori 12)

Terasa restaurant bucuresti

Terasa Casa Jienilor deschisa din 2001 ofera un spatiu generos cu multe mese, spatiu de joaca pentru copii si un decor special gandit sa te faca sa te simti in natura. Indiferent de vremea de afara, terasa ofera toate conditiile de confort necesare, avand o zona acoperita si incalzita daca este nevoie, cat si mese la umbra copacilor.

Programul locului de joaca este deschis in intervalul orar: 12:00 – 22:30

Servirea este excelenta datorita personalului cu experienta ce respecta de la inceputul anului 2020 toate masurile anti Covid, terasa functionand in toata aceasta perioada!

Meniul este axat pe mancaruri traditional romanesti, dar puteti gasi in meniul restaurantului si mancaruri internationale, cat si sectiuni dedicate veganilor. Tot din meniul nostru pentru restaurant si terasa puteti gasi o gama larga de bauturi, barul fiind foarte bine aproviziont cu o selectie de cocktail-uri alcoolice si nonalcolice racoritoare pentru toate gusturile.

Terasa este deschisa momentan de la ora 12 pana la ora 21 in fiecare zi si va asteapta sa va relaxati intr-o atmosfera prietenoasa cu multa vegetatie in jur si racoare pentru acele zile prea calduroase.

Do not forget to follow us on social media networks to see the latest news related to events, the menu of the day, professional catering services and much more:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
If you have already visited us, we are waiting for you with a review on the Tripadvisor.

Leave a Reply