Meniul de vara pe terasa Restaurantului Casa Jienilor

terasa restaurant casa jienilor

Va asteptam pe terasa restaurantului Casa Jienilor cu noul meniu de vara. Indiferent de vremea de afara, terasa restaurantului are o zona foarte mare acoperita si in perioada rece terasa restaurantului este incalzita.

Pentru evenimente in restaurant va rugam sa ne contactati pentru a afla conditiile in care acestea se desfasoara, cat si perioada in care sala de evenimente este disponibila.

Daca nu aveti timp sa va relaxati pe terasa noastra, va invitam sa consultati meniul zilei si meniul a la carte disponibil si in format PDF

Va reamintim de serviciile noastre si meniurile noastre zilnice ce pot fi vazute pe retelele de social media in fiecare zi pe: Facebook Agricultori si Facebook Fainari.
Totodata puteti comanda a la carte sau puteti solicita serviciul de catering ce poate oferi intreg serviciul de servire la domiciliu (pentru mai multe detalii legate de serviciul de catering, va rugam sa ne contactati).

Locatiile noastre, mai ales cea de pe strada Agricultori, se afla foarte aproape de Centrul Vechi al Bucurestiului, dar va ofera o oaza de relaxare alaturi de prieteni ca o alternativa la aglomeratia dintr-un restaurant sau de pe o terasa din Centrul Vechi al Bucurestiului, si pentru ca cei ce ne-au trecut pragul sunt de acord cu aceasta propunere, ne puteti gasi si pe Tripadvisor, unde dorim sa ne crestem prezenta si va invitam sa ne scrieti un review aici.

Instagram @casajienilor

Lasă un răspuns