Terasa aproape de centrul vechi in Bucuresti

Terasa Casa Jienilor Agricultori

Daca esti in cautarea unei terase incalzite care sa nu fie foarte departe de centrul vechi al Bucurestiului si care sa-ti ofere o atmosferea relaxata, diferita de aglomeratia de care ai parte in centrul vechi al capitalei, atunci te invitam la Restaurant Casa Jienilor din str. Agricultori, unde vei avea parte de o experienta relaxata alaturi de prieteni.

Terasa inconjoara un spatiu verde frumos amenajat cu un aspect rustic, vara terasa acoperita si copacii ofera racoarea in care vrei sa te refugiezi iar iarna, incalzitoarele ofera o temperatura numai buna pentru a putea servi masa si a te uita la gradina amenajata.

Spatiul de joaca pentru copii este amplasat tot in gradina, si copii pot fi supravegheati relaxat de pe terasa, in timp ce dumneavoastra puteti socializa in liniste la un pahar de vin dintr-o colectie larga de vinuri romanesti si internationale.

Pentru ca stim cat de relaxant este sa nu ai grija parcarii, Restaurantul Casa Jienilor dispune de o parcare foarte mare si va scuteste de grija locului de parcare pe care stim ca este greu sa-l gasesti mai ales in zilele de week-end.

Te invitam alaturi de familie si prieteni sa petreci momente de relaxare pe terasa restaurantului Caja Jienilor din apropierea centrului vechi al Bucurestiului, departe de zgomotul traficului, fara grija locului de parcare, o terasa unde te poti bucura alaturi de copii, ce beneficiaza de spatiu de joaca.

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns