Terase incalzite – Restaurant Casa Jienilor

In perioada de restrictii 08.03.2021 – 22.03.2021 Restaurantul Casa Jienilor din str. Agricultori si str. Fainari va asteapta pe terasele special amenajate pentru perioada rece, cu incalzitoare si cu respectarea stricta a regulilor impuse impotriva Covid19.

Terasele noastre se deschid la ora 12 si va asteapta cu caldura in continuare!

Va reamintim de serviciile noastre si meniurile noastre zilnice ce pot fi vazute pe retelele de social media in fiecare zi pe: Facebook Agricultori si Facebook Fainari.
Totodata puteti comanda a la carte sau puteti solicita serviciul de catering ce poate oferi intreg serviciul de servire la domiciliu (pentru mai multe detalii legate de serviciul de catering, va rugam sa ne contactati).

Locatiile noastre, mai ales cea de pe strada Agricultori, se afla foarte aproape de Centrul Vechi al Bucurestiului, dar va ofera o oaza de relaxare alaturi de prieteni ca o alternativa la aglomeratia dintr-un restaurant sau de pe o terasa din Centrul Vechi al Bucurestiului, si pentru ca cei ce ne-au trecut pragul sunt de acord cu aceasta propunere, ne puteti gasi si pe Tripadvisor, unde dorim sa ne crestem prezenta si va invitam sa ne scrieti un review aici.

Instagram @casajienilor

Lasă un răspuns