Nunta, un moment de neuitat la restaurantul Casa Jienilor – meniu evenimente

Salon nunta

Cu totii ne dorim momente de neuitat atunci cand organizam sau participam la o nunta, un botez, o zi de nastere, o onomastiaca sau un eveniment corporate. Alaturi de restaurantul Casa Jienilor aceste evenimente sunt usor de realizat, echipa noastra, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, intelege ca fiecare eveniment organizat in restaurantul nostru trebuie sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra, de aceea tratam fiecare eveniment in mod special pentru a respecta dorintele dumneavoastra.
Dupa ce am spus un mare DA persoanei alaturi de care dorim sa petrecem timpul in viitor, alegerea unui local pentru nunta este una dintre cele mai stresante momente prin care trebuie sa treaca noua pereche. Cu noi acest stres dispare!
Salonul de nunti de care dispunem este locul ideal pentru un astfel de eveniment important, si pentru ca stim ca decorarea unui local de nunta este foarte importanta, ne ocupam noi de decorarea salii de nunta, dispunem de o gama larga de materiale si culori ce cu siguranta vor fi in ton cu nunta la care visati.
Un Meniu de nunta este foarte usor de ales dintre meniurile prestabilite de catre noi, puteti sa analizati meniul in functie de preferinte pe pagina noastra special dedicata organizarii de evenimente, pe aceasta pagina veti regasi si pretul pentru meniul dumneavoastra si serviciile incluse in acest pret.
Consultati meniul restaurantului Casa Jienilor – Agricultori
Consultati meniul restaurantului Casa Jienilor – Fainari
Stim ca nu mai vreti sa stati tot timpul in interior, si asta se aplica si in cazul nuntii, mai ales in acest an. De aceea va aducem aminte ca dispunem de o terasa foarte mare ce poate transforma nunta dumneavastra intr-o nunta in aer liber.
Chiar daca doriti un eveniment restrans, va puteti distra alaturi de band-ul nostru de muzica live despre care puteti afla mai multe detalii citind acest articol.

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns