Muzica cu band live la Restaurantul Casa Jienilor

formatie muzica live casa jienilor

Restaurantul Casa Jienilor cu muzica live completeaza muzica din local dupa ora 18:00 in fiecare zi de joi pana duminica, sau la cerere de luni pana miercuri!

Oricat de buna ar fi muzica dintr-un local, nimic nu se compara cu atmosfera de petrecere si voie buna pe care o creaza un band live, asa ca, mai ales dupa aceasta perioada de restrictii, va invitam sa va bucurati de cina impreuna cu prietenii alaturi de muzica buna live in Bucuresti la Restaurantul Casa Jienilor.

Daca muzica romaneasca este pe placul tau si ti se pare ca cina este mai gustoasa alaturi de un band live, iar vinul isi deschide buchetul cand e voie buna in jurul tau, atunci ai ajuns unde trebuie, aici se creaza acea atmosfera pe care nu multe restaurante cu specific romanesc din Bucuresti reusesc sa o redea. La noi, atmosfera de Bucuresti Vechi autentic se recreeaza impreuna cu toate elementele necesare: mancare buna, vin din belsug si muzica live perfecta ca acompaniament. Tot ce a mai ramas este sa veniti si sa va distrati alaturi de prieteni in interiorul restaurantului si pe terasa noastra incalzita.

Daca doriti sa va distrati seara alaturi de noi si band-ul nostru live va invitam sa faceti rezervare la numarul de telefon din contact sau apelati direct +40 735 994 994, colegii nostrii va stau la dispozitie oricand cu detalii.

Locatiile noastre, mai ales cea de pe strada Agricultori, se afla foarte aproape de Centrul Vechi al Bucurestiului, dar va ofera o oaza de relaxare alaturi de prieteni ca o alternativa la aglomeratia dintr-un restaurant sau de pe o terasa din Centrul Vechi al Bucurestiului, si pentru ca cei ce ne-au trecut pragul sunt de acord cu aceasta propunere, ne puteti gasi si pe Tripadvisor, unde dorim sa ne crestem prezenta si va invitam sa ne scrieti un review aici.

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:

Facebook @casajienilor.gricultori, @casajienilor.fainari

Instagram @casajienilor

Lasă un răspuns