Restaurant botez București

Când vrei să sărbătorești cea mai mare bucurie din viață, venirea unui copil pe lume, și vrei să împărtășești această bucurie cu cei apropiați, Restaurantul Casa Jienilor cu o capacitate totala de 450 de locuri în cele doua locații vine în ajutorul tău cu locația ideala, meniul adaptat ceritelor tale și cu o echipă ce are o experiență foarte mare în acest domeniu.

Vă putem asigura decorul personalizat, meniul personalizat și muzica live personalizată nevoilor tale, iar dumneavoastră va puteți relaxa știind ca totul este bine pus la punct.

Și pentru că știm că mulți dintre prietenii și apropiații dumneavoastră au copii, avem amenajat un spațiu de joacă pentru aceștia, ca și ei să se distreze la fel de mult ca dumneavoastră la petrecerea de botez. În plus avem meniuri speciale pentru copii pe toate gusturile și ospătari care sunt fericiți să facă fiecare invitat să se simtă special indiferent de vârstă.

Nu uitati sa ne urmariti pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns