Restaurant evenimente București

Terasa Casa Jienilor

Pentru evenimente corporate sau personale vă punem la dispoziție un total de 450 de locuri în cele doua locații ale noastre.

Locația Restaurant Casa Jienilor din strada Făinari vă poate oferi 70 de locuri la interior și 30 de locuri pe terasă iar locația Restaurant Casa Jienilor din strada Agricultori vă poate oferi 200 de locuri la interior și 150 de locuri pe terasă.

 

Restaurantele dispun de decoruri diferite ce pot fi amenajate în funcție de evenimentul dorit și muzica live adecvată evenimentului.

Indiferent că vrei sa organizezi o nuntă, un botez, un eveniment corporate sau o întâlnire mai amplă cu prietenii sau partenerii de afaceri, vă stăm la dispoziție cu toată logistica și consultare pe tot parcursul procesului de organizare.

Te invităm să petreci evenimente de neuitat alături de colegii de firmă sau de prieteni într-un cadru relaxat bucurându-vă de un meniu tradițional românesc și internațional

Nu uitati sa ne urmariti pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns