Restaurant cu muzica live

Esti pregatit sa petreci o seara intr-un restaurant traditional romanesc cu muzica live pe placul tau?

Casa Jienilor este, de mai bine de 20 de ani, un important loc de distractie, avand muzica live de joi de la ora 18:00 pana duminica, sau la cerere de luni pana miercuri. Aici se pot organiza evenimente de vis ideale pentru acele postari pe social media :).

Va asteptam sa veniti si sa petreceti timp de calitate pe terasa noastra, departe de aglomeratia din centrul vechi al bucurestiului, dar foarte aproape ca si distanta fata de acesta.

Daca muzica romaneasca este pe placul tau si ti se pare ca cina este mai gustoasa alaturi de un band live, iar vinul isi deschide buchetul cand e voie buna in jurul tau, atunci ai ajuns unde trebuie.

Meniul Restaurantului Casa Jienilor se modifica in functie de sezon pentru a va oferi preparate cu gust din surse sustenabile ce sustin producatorii locali!

Daca doriti sa va distrati seara alaturi de noi si band-ul nostru live va invitam sa faceti rezervare la numarul de telefon din contact sau apelati direct +40 735 994 994, colegii nostrii va stau la dispozitie oricand cu detalii.

Locatiile noastre, din Strada Agricultori si Strada Fainari sunt foarte aproape de Centrul Vechi al Bucurestiului, restaurantele  va ofera o oaza de relaxare alaturi de prieteni, ea fiind alternativa la aglomeratia dintr-un restaurant sau de pe o terasa din Centrul Vechi al Bucurestiului, si pentru ca cei ce ne-au trecut pragul sunt de acord cu aceasta propunere, ne puteti gasi si pe Tripadvisor, unde dorim sa ne crestem prezenta si va invitam sa ne scrieti un review aici.

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor

Lasă un răspuns