Restaurant Casa Jienilor – Loc de joaca

Restaurantul Casa Jienilor se mândrește cu o vechime de peste 20 de ani, fiind o afacere de familie ce s-a dezvoltat datorita diversitatii meniului servit si a calitatii serviciilor. Restaurantul dispune de o tereasa mare cu un decor rustic si un personal bine pregătit sa faca sa va simtiti bine.

Restaurantul Casa Jienilor se afla în sectorul 2 aflat in apropriere de centrul vechi al Bucurestiului, pe strada Agricultori nr 12. Fiind un loc în care puteți sa va relaxati la o intalnire de afceri, cu prietenii sau în weekend cand doriti sa va relaxati cu familia si prietenii savurand mancarea traditional romanesa cu un pahar de vin dintr-o selectie impresionanta cu muzica live pe fundal. Langa grădină este amplasat si un spațiu de joacă destinat copiilor, unde aceștia pot fi supravegheați ușor, astfel putându-va relaxa si bucura de o iesire in oras!

Locatia noastra dispune si de o camera de joaca, echipata cu un Play Station 4, unde se pot retrage cei mai mici dintre noi cand se plictisesc.

Stim cu toti cat de greu este gasirea locului de parcare in Bucuresti, insa pentru ca stim cat de relaxant este sa nu ai grija de parcari, Restaurantul Casa Jienilor dispune de o parcare foarte mare situata in curtea restaurantului, altfel scutindu-va de o grija.

Programul locului de joaca este deschis in intervalul orar: 12:00 – 22:30

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori@casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns