Restaurant pentru zi de naștere în București

La restaurantul Casa Jienilor îți poți organiza ziua de naștere într-un mediu intim alături de prieteni, putând comanda meniuri speciale sau a la carte și în acorduri de muzică live adecvată acestui eveniment.

Locația aproape de centrul Bucureștiului oferă posibilitatea tuturor prietenilor de a participa, spațiul de joaca pentru copii permite acestora să vină și cu copiii, iar parcarea privată înseamna că nu vei pierde timp pentru căutarea unui loc de parcare.

Ospătarii noștri cu experiență știu să creeze momente speciale cu mult profesionalism și să țină secret cadoul și tortul.

Rezervarea se poate face și pe terasa foarte mare, amenajată ca o gradină pentru a oferi intimitate mesei/meselor dumneavoastră.

Putem acomoda un număr mare de persoane sau ne putem plia pe cați invitați aveți, oferindu-vă la cerere decoruri, momente și muzică live.

Nu uitati sa ne urmariti pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns