Sala pentru nunti, botezuri, evenimente si petreceri

Sala nunta botez evenimente petreceri

Daca vrei sa rezervi o sala pentru nunta, botez, evenimente sau pur si simplu pentru o petrecere privata sau corporate, atunci Restaurantul Casa Jienilor iti ofera solutia pe care o cauti. Echipa noastra cu experienta de peste 20 de ani si cu doua locatii foarte bune pentru evenimente diverse va asteapta sa va consilieze si sa va raspunda la toate intrebarile pe care le aveti. Ne puteti contacta prin detaliile din sectiunea de contact.
Daca sunteti in cautarea unui salon pentru nunta, ar fi ideal ca toate serviciile sa fie incluse si disponibile din partea restaurantului, asa ca noi oferim aceste servicii: sala de nunta, decoratiuni nunta, servire, muzica (inclusiv band de muzica live pentru nunta).
Orice eveniment are tematica lui si pentru ca intelegem aceste dorinte, va punem la dispozitie o gama larga de materiale si culori pentru decorarea salii de evenimente.
Restaurantul Casa Jienilor din str. Agricultori, Sector 2, poate organiza multiple evenimente pe diferite niveluri si toata lumea are acces la terasa acoperita si gradina interioara unde va puteti bucura de spatiul deschis. Totodata parcarea restaurantului este ideala pentru dumneavoastra si invitati, cu spatiu suficient chiar si pentru limuzine de dimensiuni mari.
Un Meniu de nunta este foarte usor de ales dintre meniurile prestabilite de catre noi, puteti sa analizati meniul in functie de preferinte pe pagina noastra special dedicata organizarii de evenimente, pe aceasta pagina veti regasi si pretul pentru meniul dumneavoastra si serviciile incluse in acest pret.

Consultati meniul pentru evenimente al Restaurantului Casa Jienilor – Agricultori
Consultati meniul pentru evenimente al Restaurantului Casa Jienilor – Fainari

Chiar daca doriti un eveniment restrans, va puteti distra alaturi de band-ul nostru de muzica live despre care puteti afla mai multe detalii citind acest articol.

Nu uitati sa ne urmarit pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
Daca ne-ati vizitat deja, va asteptam cu un review pe pagina de Tripadvisor.

Lasă un răspuns