Catering de la restaurant romanesc

Restaurantul Casa Jienilor dispune de serviciul de catering personalizat ce livreaza mancare si servicii in Bucuresti, acasa la tine sau chiar si la birou. Va pregatim preparate gustoase din meniul nostru a la carte sau meniuri personalizate.

Nu va faceti griji datorita mancarii reci, meniurile pot fi gatite la dvs. acasa sau livrate in recipiente speciale ce le mentine temperatura optima. Restaurantul cu specific romanesc Casa Jienilor iti ofera cele mai bune servicii de livrare, suntem pregatiti cu tot ce este necesar unui eveniment, inclusiv tacamuri si vesela!

Produsele noastre traditional romanesti gatite sau livrate la dvs. sunt la calitatea celor servite in restaurantul nostru „iti aducem restaurantul la tine acasa”! Venim si va servim mancarea „ca la restaurant” si va asiguram ca veti fii clientul serviciilor noastre si suntem siguri ca o sa mai doriti servicii de la noi.

Nu uitati sa verificati meniul zilei in fiecare zi!

Puteti sa aruncati un ochi pe meniu sa vedeti ce delicatese detinem! 🙂

De acum, livrarea mancarii in Bucuresti este o solutie perfecta pentru persoanele ce sunt prea ocupate si nu au suficient timp pentru a ajunge intr-un restaurant sa serveasca o masa, asa cum se cuvine, pe terasa

Restaurantul nostru online iti ofera acum o modalitate moderna de a servi masa. Oricand ai pofta sa savurezi un preparat culinar cu specific traditional, atunci cand nu te poti deplasa la un restaurant romanesc. Livrarea mancarii la domicilu devine din ce in ce mai interesanta si solicitata de catre persoanele care locuiesc in Bucuresti si cauta un restaurant romanesc.

Ne puteti gasi la adresa Agricultori 12, Sector 2, Bucuresti dar si pe Fainari 5, sector 2, Bucuresti.

Ne gasiti si pe Facebook / Instagram

Te asteptam cu drag!

Lasă un răspuns