Restaurant Casa Jienilor – Sector 2

Vrei sa organizezi un eveniment special pentru tine sau pentru cineva drag, intr-un restaurant romanesc, traditional din bucuresti? poate doresti sa recomanzi unor prieteni un restaurant cu preparate delicioase aproape de locatia lor sau poate vrei doar sa oferi o masa colegilor tai sau prietenului tău/prieteni tale? Ei bine, Restaruantul Casa Jienilor te astepta mereu.

Te vom astepta cu muzica live, pian, tobe, melodii romanesti, decor relaxant. Avem oportunitatea de a gazdui oaspetii nostrii atat pe terasa cat si in interiorul restaurantului, alaturi de mancarea noastra romaneasca.

Restaurantul Casa Jienilor este perfect pentru evenimente, fiind incadrat in unul dintre cele mai bune restaurante din sectorul 2 si nu numai.

Avem o gama larga de preparate culinare romanesti facute din inima si din ingrediente de calitate proaspete. Ne mandrim cu preparatele culinare tipice tarii noastre, de la celebrul bulz la sarmale cu mamaliguta, dar, stiind ca gusturile nu se discuta, am inclus in meniul zilei si o selectie de delicatese atent alese din bucataria internationala, pentru va a incanta si satisface toate poftele. Hai si tu sa descoperi mai multe despre noi, sigur te vei indragostii de preparatele noastre!

Nu uitati ca in fiecare zi postam Meniul zilei la ora 10:30.

Suntem pregatiti inca din anul 1999, si avem peste 50.000 de clienti + peste 1000 de evenimente organizate in Restaurantul Casa Jienilor.

Insa cum sa nu iubim copii? Pentru asta le-am pregatit in locatia noastra o camera de joaca, echipata cu un Play Station 4. Aici se pot retrage cei mai mici dintre noi cand se plictisesc de zarva adultilor.

Ne puteti gasi la adresa Agricultori 12, Sector 2, Bucuresti dar si pe Fainari 5, sector 2, Bucuresti.

Ne gasiti si pe Facebook / Instagram

 

Te asteptam cu drag!

 

Lasă un răspuns