Terasa locul unde mancarea buna intalneste muzica live

Restaurantul Casa Jienilor este locul în care mâncarea bună întâlnește muzica live. Localizat pe strada Agricultori in apropiere de Centrul Vechi, este una din locatiile cele mai vizitate, având zilnic evenimente.

Daca ești in căutare de o terasa unde sa te poți relaxa sau distra alături de cei dragi atunci te invitam la restaurantul Casa Jienilor. Puteti gasi la noi băuturi grozave până la gustări delicioase!

Restaurantul dispune de o tereasa mare cu un decor plăcut si un personal bine pregătit pentru orice situație. Terasa are un decor rustic si langa grădină este amplasat un spațiu de joacă destinat copiilor, unde aceștia pot fi supravegheați ușor fără a fi necesar sa stați cu grija lor, astfel putând să vă distrați la maxim alături de cei dragi!

Programul locului de joaca este deschis in intervalul orar: 12:00 – 22:30

Pentru ca stim cat de relaxant este sa nu ai grija parcarii, Restaurantul Casa Jienilor dispune de o parcare foarte mare si va scuteste de grija locului de parcare pe care stim ca este greu sa-l gasesti mai ales in zilele de week-end.

Nu uitati sa ne urmariti pe retelele de social media pentru a vedea ultimile noutati legate de evenimente, meniul zilei, servicii profesionale de catering si multe altele:
Facebook @casajienilor.agricultori, @casajienilor.fainari
Instagram @casajienilor
If you have already visited us, we are waiting for you with a review on the Tripadvisor.

Leave a Reply