Va asteptam pe terasa!

Casa jienilor articol

Va invitam pe terasa noastra, unde clipele petrecute la restaurantul Casa Jienilor sunt cu adevărat de excepție. Fie că vrei să-ți organizezi un eveniment memorabil, in care sa va distrati sau poate vrei o petrecere de lux pentru companie sau pentru prietenii tăi, Restaurantul Casa Jienilor te așteaptă cu o terasă frumos amenajată!

Parcul Tolbuhin, este unul dintre cele mai iubite parcuri de catre copiii Bucuresteni, pentru ca aici au parte de foarte multe activitati si multe zone special amenajate pentru ei, astfel incat sunt in continua miscare. Imediat dupa activitați, cand pofta de mancare apare „incetul cu incetul”, noi va asteptam cu drag la restaurantul Casa Jienilor situat pe Str Agricultori nr 12, unde cei mici dar si cei mari sa se simta minunat!

* Colegii nostrii va asteapta pe terase echipati corespunzator, purtand masca tot timpul, dezinfectandu-se regulat iar temperatura intregului personal este monitorizata constant.
Avem meniuri special create pentru nevoile tuturor de la meniuri pentru cei mici pana la meniuri pentru cei mari, astfel incat restaurantul nostru fiind unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti unde poti lua masa dar si pentru a organiza un eveniment unic.

Echipa noastra te poate ajuta sa iti alegi cele mai frumoase decouri pana la cea mai potrivita muzica pentru a-ti face petrecerea de vis, in plus avem platouri si meniuri personalizate pentru adultii ce ii insotesc pe cei mici.

Stim cu toti cat de greu este gasirea locului de parcare in Bucuresti, insa pentru ca stim cat de relaxant este sa nu ai grija de parcari, Restaurantul Casa Jienilor dispune de o parcare foarte mare situata in curtea restaurantului, altfel scutindu-va de o grija.
In plus langa grădină este amplasat un spațiu de joacă destinat copiilor, unde aceștia pot fi supravegheați ușor fără a fi necesar sa stați cu grija lor.

Programul locului de joaca este deschis in intervalul orar: 12:00 – 22:30

Va reamintim de serviciile noastre de livrare si meniurile noastre zilnice ce pot fi vazute pe retelele de social media in fiecare zi pe: Facebook Agricultori si Facebook Fainari.
Totodata puteti comanda a la carte sau puteti solicita serviciul de catering ce poate oferi intreg serviciul de servire la domiciliu (pentru mai multe detalii legate de serviciul de catering, va rugam sa ne contactati).

Locatiile noastre, mai ales cea de pe strada Agricultori, se afla foarte aproape de Centrul Vechi al Bucurestiului, dar va ofera o oaza de relaxare alaturi de prieteni ca o alternativa la aglomeratia dintr-un restaurant sau de pe o terasa din Centrul Vechi al Bucurestiului, si pentru ca cei ce ne-au trecut pragul sunt de acord cu aceasta propunere, ne puteti gasi si pe Tripadvisor, unde dorim sa ne crestem prezenta si va invitam sa ne scrieti un review aici.

Instagram @casajienilor

Lasă un răspuns